Schermafbeelding 2022-11-25 om 15.30.14
Schermafbeelding 2022-11-25 om 15.44.05
Schermafbeelding 2022-11-25 om 15.32.28
Schermafbeelding 2022-11-25 om 15.31.21

TIJDELIJKE STUDIOMANAGER DETAILRESULTS

OPDRACHT

Aan STOER is gevraagd om de functie van studiomanager bij Detailresult tijdelijk in te vullen. De studio bestaat uit een team van DTP-ers, vormgevers en fotografen. Dit team zorgt o.a. voor de opmaak van de wekelijkse actiefolders, campagnematerialen, advertenties, flyers en nog veel meer! Voor zowel de formule DekaMarkt als Dirk. Aan de studiomanager de taak om dit alles te begeleiden, de planning te beheren en te bewaken, briefings te controleren, output te checken en ook leidinggeven aan het team. 

 

ONZE AANPAK

STOER heeft direct de rol van studiomanager opgepakt, zodat alle werkzaamheden op de studio door konden blijven gaan en hiermee alle planningen werden gehaald. We zijn gestart met interviews met het hele team en diverse afdelingen welke betrokken zijn, om alle wensen in kaart te brengen en de samenwerking optimaal te laten verlopen. Vanuit daar zijn we gestart en hebben we alle werkzaamheden opgepakt, jaarplanningen opgesteld en optimalisaties doorgevoerd. 

 

IMPACT

STOER heeft er voor gezorgd dat het studio-team op een effectieve en efficiënte wijze door kon blijven gaan met de dagelijkse werkzaamheden, terwijl Detailresult op zoek kon gaan naar een vaste/nieuwe invulling van deze rol. Wij hebben gezorgd voor een goede overdracht en hebben de nieuwe studiomanager ingewerkt.  

  • Datum

    December 2020 – December 2021

  • Klant

    Detailresult

  • Project

    Studio manager