ONZE CONCRETE AANPAK

WIJ HELPEN OM VERANDERING VAN BINNENUIT DE ORGANISATIE OP TE STARTEN EN UIT TE ROLLEN.
DAAROM VOEGEN WE ONS TIJDELIJK AAN ORGANISATIES TOE EN MANAGEN WE
– SAMEN MET INTERNE TEAMS – KEY PROJECTEN VAN A TOT Z.

OPSCHALEN EN AFSCHALEN

Wij ondersteunen organisaties met communicatieadvies en –strategie. Maar ook voor strak projectmanagement, het tijdelijk ondersteunen van een afdeling en het optimaliseren van processen nemen we je graag werk uit handen. STOER is een partner die zich tijdelijk aan organisaties toevoegt, processen en mensen in beweging zet, daarna loslaat en weer vertrekt.

Wie met ons werkt, heeft direct toegang tot het volledige STOER team van enthousiaste communicatieprofessionals. Wij werken op afstand vanuit ons kantoor in Amsterdam of dichtbij als tijdelijke teamlid in de organisatie. In veel gevallen is het mix van beide. Van een paar dagen, tot een paar weken of een veel langere periode. Precies wat jij wilt. Op- en afschalen met mensen, services en advies is daarin makkelijk.

SAMENWERKEN

Wij vinden het prettig om samen te werken met partijen die de organisatie zelf al om zich heen heeft verzameld, zowel intern als extern. Als daarin nog niet alles helder is, gaan we samen opzoek naar de juiste partij(en). Met onze jarenlange ervaring hebben we, naast fijne organisaties, ook een goede poule van freelancers om ons heen verzameld. Wij zetten onze bedreven freelancers in, wanneer een project daarom vraagt. Uiteraard zorgen wij voor de beste match tussen opdrachtgever en freelancer. Dat is wel zo prettig.

Wat we ook aanpakken, groot of klein: we vinden altijd de juiste balans tussen beschikbaar budget, creatief werk en een (strakke) planning. Samen bepalen we het plan van aanpak en managen we projecten tot het gewenste eindresultaat.