VACATURE RECRUITER

Bureau STOER is in 2009 opgericht en gevestigd in Amsterdam-Noord. STOER heeft ervaring met het oplossen van de meest uiteenlopende communicatievraagstukken. Wij selecteren de juiste mensen op de juiste plekken en zetten iedereen op scherp om projecten tot een succes te maken. Wij werken onder andere voor Karwei, HEMA, America Today, GAMMA, Blokker, PLUS, COOP, Hoogvliet en Beter Bed.

Naast de tijdelijke oplossing die wij bieden bij retailers met onze eigen mensen, krijgen wij steeds vaker de vraag om mee te denken over vaste invullingen voor vacatures bij onze opdrachtgevers. Wij helpen dus ook (retail) bedrijven bij het vinden van de perfecte kandidaat voor hun marketing & communicatieteam door middel van ons netwerk van professionals. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een recruiter om onze klanten nog meer te ontzorgen.

DE FUNCTIE
Voor onze opdrachtgevers zoek jij the perfect match. Dat betekent aanvragen scherpstellen met klanten en het uitschrijven én uitzetten ervan. Maar natuurlijk ook kandidaten werven en interviewen om ze vervolgens bij de klant te kunnen voorstellen. Om tot mooie resultaten te komen, wordt er binnen het team veel kennis gedeeld en uiteenlopende kansen aangedragen en besproken.
Je bent dus altijd aan het schakelen, bellen en mailen. Je zet je elke dag 100% in om opdrachtgevers, kandidaten én collega’s te bedienen. Iets dat vanzelfsprekend is voor jou.

HET PROFIEL
Wij zoeken een recruiter met een drive voor het vak. Jij bent proactief, communicatief zeer vaardig en sluit qua persoonlijkheid goed aan bij het team van STOER. Jij geeft niet op tot je the perfect match hebt gevonden. Je hebt een HBO denk- en werkniveau, een afgeronde HBO studie is een pré. Heb jij al enige ervaring als recruiter en wil je je verder ontwikkelen? We maken graag kennis met je. Met jouw ambitie en enthousiasme ga je je hoe dan ook snel laten gelden en daar helpen we je uiteraard bij.

HET AANBOD

Klinkt dit als iets wat jou op het lijf geschreven is? Wat kun je dan van ons verwachten?
We geven je veel vrijheid om naar eigen inzicht het gewenste resultaat te behalen en tot een goed einde te brengen. Mocht je een goed idee hebben? Zorg dat het geregeld wordt. Wij helpen je graag waar het nodig is. We zijn een klein, energiek team en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Én dat je kan groeien in je rol.

KORTOM

 • Heb je minimaal 4 jaar werkervaring als recruiter?
 • Doe je het liefste niets anders dan netwerken en nieuwe mensen ontmoeten?
 • Durf jij buiten de gebaande paden te treden, creatief te zijn en lef te tonen?
 • Ben jij de professional die dagelijks in contact is met professionals, zowel on- als offline?
 • Heb je affiniteit met de retail branche en het marketing/communicatie vak?
 • Ben je makkelijk in de omgang met klanten en collega’s?
 • Hou je niet van uitstellen?
 • Ben je in ieder geval 24/32 uur per week beschikbaar en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?
 • Hebben we nog steeds je aandacht en denk je: dit is mijn baan?!

Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden via Kiki van Tol, kiki@bureaustoer.nl.

(Alleen sollicitaties bestaande uit een motivatiebrief en een CV worden in behandeling genomen.)

Locatie: Amsterdam
Branche: Marketing & communicatie
Direct solliciteren: kiki@bureaustoer.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Reageren

  per direct

 • Direct solliciteren

  kiki@bureaustoer.nl

 • Soort functie

  24/32 uur per week beschikbaar