STOER WERKT TIJDELIJK BIJ...

OPDRACHT

Nederlandse Drogisterij Service (DA & D.I.O.) heeft aan bureau STOER gevraagd om tijdelijk bij te springen op de marketingafdeling zodat alle dagelijkse POS en folder werkzaamheden geruisloos doorgang konden vinden tijdens het zoeken naar een nieuwe vaste medewerker.

ONZE AANPAK

Na kennismaking en verdere uitleg van de opdracht is er in overleg met NDS gekeken naar de juiste invulling voor deze functie. Een van onze projectmanagers is als tijdelijk teamlid hands-on mee gaan werken met de bestaande bezetting van de marketingafdeling. Het aantal uren is daarbij continue in overleg gegaan en is gedurende de periode zowel naar boven als naar beneden geschaald al naar gelang de behoefte aan capaciteit.

IMPACT

Door de tijdelijke bezetting van STOER op de marketingafdeling, heeft NDS alle tijd kunnen nemen om op zoek te gaan naar een nieuwe medewerker voor de POS en folder werkzaamheden zonder dat de afdeling onderbezet was. Zodra deze was gevonden, heeft de projectmanager van STOER geholpen met het inwerken en overdragen van alle werkzaamheden en lopende projecten zodat de rest van de afdeling zich kon blijven focussen op de overige werkzaamheden bij DA en D.I.O.

  • Datum

    2018, 2019

  • Klant

    Nederlandse Drogisterij Service (DA & D.I.O.)

  • Project

    Projectmanagement marketingafdeling