Samen staan we sterk

- 3 april 2020 -

Bureau STOER heeft eigenlijk altijd en overal wel een antwoord op. Met wat er op dit moment in de wereld gebeurt, kunnen wij ons alleen vasthouden aan de gedachte; samen staan we sterk.

STOER staat zeker ook in deze onzekere tijd voor jullie klaar om te helpen! Wij hebben ervoor gekozen om voorlopig zoveel mogelijk vanuit huis te werken omdat de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers voorop staat. Bij STOER hebben we allerlei creatieve manieren gevonden om de projecten evengoed op een afstand van A tot Z te kunnen begeleiden. En worden wij hier steeds handiger in, deze tips delen wij graag met jullie.

Tips om thuiswerken leuker te maken:

1. Lose your pyjamas!

Kleed je (leuk) aan, richt in huis een fijne werkplek in en zorg voor een goede (bureau)stoel. De verleiding is groot om van je bed achter je laptop te kruipen. Maak het extra gezellig door een bosje bloemen neer te zetten (hiermee steun je ook nog de lokale ondernemers).
Jet komt om in de roze tulpen, dit is haar favoriete bloem!

2. Stay connected

Maak gebruik van ZOOM of TEAMS, hiermee blijf je in contact met collega’s, klanten en vrienden. Wij gebruiken dit nu ook voor brainstormsessies, Eline heeft vanmorgen nog een brainstorm georganiseerd waar leuke nieuwe concept ideeën uit zijn gekomen.
Mocht je hier vragen over hebben, wij weten hier inmiddels alles van!

3. Blijf fit (en scherp)

Kijk op YouTube naar thuis work-outs om fit te blijven, Amanda is hiermee gestart en merkt nu al resultaat! Plan korte pauzes in tijdens het thuiswerken zodat je scherp blijft, haal even een frisse neus of doe een huishoudelijke taak om daarna weer met frisse moed aan de slag te gaan.

4. Powerblokken

Kies blokken productiviteit, zeker als je ook nog de rol van juf of meester mag vervullen. Natuurlijk ben je altijd bereikbaar maar zet gedurende enkele blokken je e-mail en/of WhatsApp uit. Hiermee zorg je dat je lekker in de flow blijft. Kirsten heeft hier een goede modus in gevonden met haar twee pubers thuis!

Bureau STOER wenst iedereen veel succes toe de komende tijd. Blijf gezond en blijf ook positief kijken naar alle dingen die we wel kunnen want samen staan we sterk!