07-Nov-2016 Kijkje in de keuken

Bureau Stoer heeft weer een smaakvol project afgerond. Onlangs heeft de Bijenkorf haar deuren geopend van twee vernieuwende restaurants ‘the kitchen’ in Den Haag en Utrecht.

Wij hebben met trots alle signing voor deze restaurants mogen verzorgen. Beide restaurants kennen een compleet eigen look&feel. De interieurontwerpen zijn ontwikkeld door twee verschillende bureaus. Wij hebben in samenwerking met het creatief team van de Bijenkorf signing op maat verzorgd dat compleet aansluit op de look&feel van het desbetreffende restaurant.

Overkoepelend gegeven voor beiden restaurants was het lokale aspect en de aandacht voor ambacht. Mooie biologische ingrediënten en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het signing concept bestaat uit een reeks prachtige sfeerbeelden van ingrediënten uit diverse wereldkeukens. Bureau Stoer heeft deze fotografieproductie begeleid. De beelden worden  ondersteund door typografische uitingen waarop o.a. alle ingrediënten worden benoemd.

Beide restaurants zijn een prachtige uitvalbasis tijdens een middagje winkelen in de Bijenkorf. Neem dus zeker een kijkje in de keuken als je in Den Haag of Utrecht bent.